ABN AMRO Twente is de eerste deelnemer aan de Mobiliteitsbattle Twente 2017. Deze unieke wedstrijd tussen werkgevers wordt dit jaar voor het eerst in de regio Twente georganiseerd. Deelnemers kunnen punten verdienen door hun rijgedrag op een positieve manier aan te passen, spitstijden te mijden en de auto te laten staan.

Bewustwording

“ABN AMRO is continue bezig met het verkleinen van haar eigen CO2-voetafdruk en stimuleert tevens bedrijven om te verduurzamen. Hiervoor zetten wij onze expertise in. De ervaring en verdere bewustwording die wordt opgedaan door deel te nemen aan deze Mobiliteitsbattle is dan ook een belangrijke motivatie voor ons om deel te nemen’’, aldus Manager Grootbedrijf Jarno Luttikhuis. “Door ons te mengen in deze mooie regionale strijd willen we onze medewerkers op een laagdrempelige manier bewust maken van hun eigen invloed op ons brandstofverbruik en de mogelijkheden om hierin te verbeteren. Daarnaast ondersteunen wij als bank graag initiatieven die duurzaamheid stimuleren en daar sluit de Mobiliteitsbattle Twente goed bij aan”.

Mobiliteitsbattle: regionaal initiatief

De Mobiliteitsbattle Twente is een initiatief van Twente Mobiel en wordt uitgevoerd door Zienergie. In totaal zullen tien werkgevers tegen elkaar strijden om mooie prijzen. Per bedrijf doen tien medewerkers mee. De battle start op 1 mei en loopt tot en met 1 september. In september worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

Ook meedoen?

Wilt u ook kosten besparen op mobiliteit én op een ludieke manier invulling geven aan duurzaamheid? Doe dan ook mee met de Mobiliteitsbattle Twente! Download de brochure en neem vrijblijvend contact op met Zienergie via 038 – 853 1395 of maak gebruik van het formulier.

By |2017-03-16T14:10:45+01:006 maart 2017|Nieuws|

About the Author: