Zorginstelling Ambiq deelnemer Mobiliteitsbattle Twente 2017Dinsdag 6 juni begint de Mobiliteitsbattle Twente 2017 en ook zorginstelling Ambiq doet mee. De medewerkers van Ambiq zitten als zorgverleners veel op de weg: mobiliteit is daarom een belangrijk thema binnen de organisatie. Door deelname aan de Mobiliteitsbattle Twente wil Ambiq bewustwording creëren bij medewerkers over duurzaam en veilig rijden.

Ambiq

Ambiq is een zorginstelling die kinderen, jongeren en volwassenen met een licht verstandige beperking met bijkomende gedragsproblemen ondersteunt. In Twente, Drenthe, Salland, Groningen, Friesland en Midden IJssel/Oost Veluwe biedt Ambiq ambulante behandeling en intramurale hulpverlening.

Twente Mobiel Deal

De organisatie heeft gezondheid, duurzaamheid en kostenbesparing hoog op de agenda staan. In samenwerking met Twente Mobiel en in afstemming met Jarabee en Ziekenhuisgroep Twente is daarom de Twente Mobiel Deal ontwikkeld. Met zeven slimme maatregelen – van carpoolen tot het stimuleren van videogesprekken – gaan ze de mobiliteit van de ruim 200 medewerkers verder optimaliseren.

Mobiliteitsbattle Twente

Deelname aan de Mobiliteitsbattle Twente sluit hier goed bij aan. Door inzicht te geven aan medewerkers over hun rij- en reisgedrag, wordt bewustwording gecreëerd over deze thema’s. “Bovendien vind ik het ook een leuke competitie, dus uiteindelijk willen we ook gewoon winnen!” aldus Roy Nijhuis, Facilitair Manager bij Ambiq.

Instructiebijeenkomst

Hoe de deelnemers van Ambiq kunnen winnen, dat is deze week uitgelegd tijdens een instructiebijeenkomst. Duurzaamheidsadviseurs Janjoris van Diepen en Sander Zondervan hebben uitgelegd hoe de Mobiliteitsbattle precies werkt. En nog belangrijker: wat het team kan doen om zo goed mogelijk te presteren. Ambiq kan nog een paar dagen oefenen, maar vanaf volgende week gaat de strijd echt beginnen. En daar is dit team helemaal klaar voor!

De Mobiliteitsbattle Twente wordt door Zienergie uitgevoerd en vindt plaats in opdracht van Twente Mobiel.

By |2018-08-20T10:49:31+01:0031 mei 2017|Nieuws|

About the Author: