Begin deze maand werden de eerste resultaten van de Mobiliteitsbattle Twente bekendgemaakt. Het team van EnerDeCo bleek na vier weken aan de leiding te staan, op de voet gevolgd door Natuurmonumenten. Om alle deelnemers te blijven stimuleren – bijvoorbeeld als hun team helemaal onderaan staat – wordt er ook een individuele periodekampioen benoemd. Deze maand was dat Stijn Wesselink van ABN Amro.

Je hebt de beste score van in totaal 60 deelnemers! Hoe voelt dat?
Dat voelt wel gaaf! Ik ben namelijk vrij competitief ingesteld. Ik wil eigenlijk ook altijd winnen als ik ergens aan mee doe.

Hoe ben je aan een score van 9,3 gekomen? Heb je je rijgedrag bewust aangepast door de Battle?
Mijn rijgedrag heb ik zeker aangepast. Ik rijd een stuk relaxter dan voorheen. Echte tijdsbesparing win je toch niet door harder te gaan rijden. Ik ben er tijdens het rijden ook bewust mee bezig. Als je andere dingen doet tijdens het rijden, zoals telefonisch overleg, zie je dat je sneller events (minpunten) scoort.

Op welke score hebt je het hoogst gescoord? En zijn er onderdelen waar je de komende maand verder aan wil werken?
De hoogste score heb ik op niet harder dan 130 rijden. Deze is mijns inziens ook het makkelijkst te controleren. Ik scoor de meeste events bij het optrekken. Ondanks dat ik hier gevoelsmatig erg op let, blijf ik hier toch regelmatig fouten op maken. Verder heb ik ook een lagere score door het spitsrijden. Ik ben bang dat ik dit maar voor lief moet nemen, aangezien ik vrij gebonden ben aan deze tijden.

Wat zijn je tips voor de andere deelnemers?
Bewust blijven rijden! En wat betreft de bochten: op tijd insturen, in één flow.

Op de hoogte blijven van de resultaten? Houd de website goed in de gaten, begin augustus worden de volgende maandscores bekendgemaakt. We zijn benieuwd wie de score van Stijn weet te overtreffen!

By |2018-08-20T10:49:31+01:0019 juli 2017|Nieuws|

About the Author: