Inzicht geven in energiebesparing van gebouwen? Dagelijkse kost voor de adviseurs van EnerDeCo. Maar inzicht in hun eigen rijgedrag en brandstofverbruik hebben ze nog niet. Vanzelfsprekend eigenlijk dat EnerDeCo meedoet aan de Mobiliteitsbattle Twente 2017: een strijd tussen Twentse organisaties om brandstof te besparen en de spits te mijden. In juni barst de Battle los!

Verduurzaming

Het Twentse bedrijf EnerDeCo bestaat uit een team van achttien deskundigen met veel energie- en installatietechnische kennis. Sinds 1999 heeft EnerDeCo al verschillende opdrachtgevers ondersteund in het verbeteren en verduurzamen van hun gebouwen. Zo is er door de jaren heen een ruim portfolio opgebouwd van projecten in verschillende sectoren. EnerDeCo is op deze manier volop bezig met verduurzaming. En nu zijn ze zelf aan de beurt. “Deelname aan de Mobiliteitsbattle is een logische stap om ook aan onze eigen duurzaamheid te werken“, aldus eigenaar Raymond Moelard.

Mobiliteitsbattle Twente 2017

Tijdens de vier maanden durende Mobiliteitsbattle strijden tien werkgevers om mooie prijzen. Alle deelnemers krijgen een speciale box in hun auto geïnstalleerd die het rijgedrag en spitsrijden registreert. In de tussentijd krijgt iedereen rapportages met tussenstanden, analyses en tips. Het team dat de beste scoort behaalt, mag zichzelf een jaar lang winnaar van de Mobiliteitsbattle Twente 2017 noemen!

Ook meedoen?

Op een originele manier invulling geven aan duurzaamheid en daarmee ook mobiliteitskosten besparen? Doe mee aan de Battle! Op 6 juni 2017 wordt het startschot gegeven. Na de laatste battledag op 30 september worden alle gegevens geanalyseerd, waarna in oktober de prijsuitreiking plaatsvindt.

Benieuwd naar de ‘tegenstanders’ of direct aanmelden? Kijk op www.mobiliteitsbattle.nl of neem vrijblijvend contact op via 038 – 853 13 95.

De Mobiliteitsbattle is een initiatief van Twente Mobiel en wordt uitgevoerd door Zienergie.

 

 

 

 

By |2017-05-16T14:47:17+01:001 mei 2017|Nieuws|

About the Author: