Het komt steeds dichterbij: de Mobiliteitsbattle Twente 2017. Op 6 juni begint de strijd en het team van EnerDeCo is er klaar voor. Duurzaamheidsadviseurs Janjoris van Diepen en Sander Zondervan gaven deze week een eerste bijeenkomst. Zo kunnen de deelnemers van EnerDeCo ggoed voorbereid aan de Battle beginnen.

Duurzaamheid dagelijkse kost

Voor de medewerkers van EnerDeCo is het dagelijkse kost om te adviseren over energiebesparing van gebouwen. Inzicht in hun eigen rijgedrag en brandstofverbruik hebben ze echter nog niet. Daar moet volgens eigenaar Raymond Moelard verandering in komen: “Deelname aan de Mobiliteitsbattle is een logische stap om ook aan onze eigen duurzaamheid te werken.”

Registratie rijgegevens

Om tijdens de Battle alle rijgegevens te kunnen registreren, werd er tijdens de instructiebijeenkomst een Ecobox geïnstalleerd in de auto’s van alle deelnemers. Geen verrassing: met een team dat bestaat uit deskundigen met energie- en installatietechnische kennis, verliep de installatie natuurlijk zonder problemen.

Maandelijkse updates

Nadat op 6 juni het startschot voor de Mobiliteitsbattle wordt gegeven, krijgen de deelnemers elke maand een update. Daarmee worden ze op de hoogte gebracht van hun individuele score en krijgen ze een rapport met belangrijke tips. Ook kunnen alle deelnemers in een online omgeving continu bijhouden hoe ze presteren ten opzichte van de tegenstanders. De motivatie om te winnen zit er na de eerste bijeenkomst al goed in: Team EnerDeCo is klaar voor de strijd!

De Mobiliteitsbattle Twente wordt door Zienergie uitgevoerd en vindt plaats in opdracht van Twente Mobiel.

By |2018-08-20T10:49:31+01:0018 mei 2017|Nieuws|

About the Author: