Landschap Overijssel is de eerste organisatie die zich als deelnemer heeft aangemeld voor de Mobiliteitsbattle Twente 2018. Deze unieke wedstrijd tussen werkgevers wordt volgend jaar voor de tweede keer in de regio Twente georganiseerd. Deelnemers kunnen punten verdienen door hun rijgedrag op een positieve manier aan te passen.

Bewustwording

Landschap Overijssel beschermt, beheert en ontwikkelt natuur & landschap met kwaliteit voor mens, plant en dier, zodat het er goed leven is. Daarnaast organiseert Landschap Overijssel allerlei activiteiten om het landschap te beleven. De organisatie heeft een aantal bezoekerscentra in Twente en beheert daarnaast een aantal natuurgebieden. “Binnen onze recent uitgebrachte Energievisie is het reduceren van ons brandstofverbruik een belangrijk onderdeel”, aldus Krista Siepel, Afdelingshoofd Bedrijfsbureau. “Op een positieve manier werken aan bewustwording rondom brandstofverbruik is wat ons erg aanspreekt aan deze Mobiliteitsbattle. Wij gaan voor niets minder dan de eerste plaats!”.

Mobiliteitsbattle: regionaal initiatief

De Mobiliteitsbattle Twente is een initiatief van Twente Mobiel en wordt uitgevoerd door Zienergie. Werkgevers zullen tegen elkaar strijden om mooie prijzen. Per bedrijf doen minimaal tien medewerkers mee. De battle start op 1 maart 2018 en loopt tot en met 30 juni. In september 2018 worden de prijswinnaars bekendgemaakt.

Ook meedoen?

Wilt u ook kosten besparen op mobiliteit én op een ludieke manier invulling geven aan duurzaamheid? Doe dan ook mee met de Mobiliteitsbattle Twente 2018! Neem vrijblijvend contact op met Zienergie via 038 – 853 1395 of maak gebruik van het formulier.

2018-08-20T10:49:30+01:00