Ook Morssinkhof Groep uit Hengelo heeft zich ingeschreven voor de Mobiliteitsbattle Twente 2018. Vanaf 1 maart aanstaande wordt deze unieke wedstrijd tussen werkgevers voor de tweede keer in de regio Twente georganiseerd. Deelnemers kunnen punten verdienen door hun rijgedrag op een positieve manier aan te passen.

Binding met de regio

De Morssinkhof Groep is fabrikant van betonnen GWW- en sierbestratingsproducten én leverancier van straatbakstenen en gevelstenen. Al vier generaties lang is dit familiebedrijf actief in de betonsector. Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn dan ook belangrijk voor het bedrijf. Product- en procesmanager Geert Morssinkhof: “Al jarenlang zijn wij bezig met het verduurzamen van onze producten en het reduceren van ons energie- en brandstofverbruik. Deelname aan de Mobiliteitsbattle past hier goed bij, zeker gezien onze binding met de regio Twente”.

Mobiliteitsbattle: regionaal initiatief

De Mobiliteitsbattle Twente is een initiatief van Twente Mobiel en wordt uitgevoerd door Zienergie. Werkgevers zullen tegen elkaar strijden om mooie prijzen. Per bedrijf doen minimaal tien medewerkers mee. De battle start op 1 maart 2018 en loopt tot en met 30 juni. In september worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

Ook meedoen?

Wilt u ook kosten besparen op mobiliteit én op een ludieke manier invulling geven aan duurzaamheid? Doe dan ook mee met de Mobiliteitsbattle Twente 2018! Download de brochure en neem vrijblijvend contact op met Zienergie via 038 – 853 1395 of maak gebruik van het formulier.

By |2018-08-20T10:49:29+01:007 februari 2018|Nieuws|

About the Author: