Na Landschap Overijssel is Trebbe Groep uit Enschede, de tweede deelnemer die zich heeft ingeschreven voor de Mobiliteitsbattle Twente. Deze unieke wedstrijd tussen werkgevers wordt dit voor de tweede keer in de regio Twente georganiseerd. Deelnemers kunnen punten verdienen door hun rijgedrag op een positieve manier aan te passen.

Duurzaam Trebbe

Trebbe Groep B.V. heeft een ambitieus beleid als het gaat om duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Al vele jaren is het bedrijf gecertificeerd op de CO2 prestatieladder en afgelopen jaar is de stap gezet naar niveau 4. Mobiliteit is een belangrijk onderdeel in het CO2 reductiebeleid van Trebbe en deelname aan de Mobiliteitsbattle Twente is dan ook een logisch besluit. ‘We hebben al grote stappen gezet als organisatie om onze CO2 footprint te verlagen. Zo is het leasebeleid aangepast en hebben we een professioneel videoconference systeem geïnstalleerd op al onze vestigingen, ’ aldus Jos Roesthuis, KAM manager bij Trebbe. ‘Door deelname aan de Mobiliteitsbattle willen we medewerkers nog bewuster maken van hun rijgedrag en hun invloed op brandstofverbruik en CO2 emissies.’

Mobiliteitsbattle Twente: succes krijgt vervolg

Na het succes van vorig jaar, gaan ook dit voorjaar organisaties uit de regio Twente de strijd met elkaar aan om brandstof te besparen en spits te mijden. Deelnemer krijgen uitgebreide feedback over hun rij- en reisgedrag en kunnen zo proberen hun gedrag aan te passen. De zogenaamde Ecobox wordt bij de deelnemers in de auto geplaatst en zorgt voor alle registraties en online rapportages.

De Mobiliteitsbattle Twente is een initiatief van Twente Mobiel en wordt uitgevoerd door Zienergie. Werkgevers zullen tegen elkaar strijden om mooie prijzen. Per bedrijf doen minimaal tien medewerkers mee. De battle start op 1 maart 2018 en loopt tot en met 30 juni.

Ook meedoen?

Wilt u ook kosten besparen op mobiliteit én op een ludieke manier invulling geven aan duurzaamheid? Doe dan ook mee met de Mobiliteitsbattle Twente 2018! Neem vrijblijvend contact op met Zienergie via 038 – 853 1395 of maak gebruik van het formulier.

By |2018-08-20T10:49:30+01:0023 januari 2018|Nieuws|

About the Author: