Over2019-11-08T17:19:04+01:00

Over de battle

Lees hier meer over de battle, het laatste nieuws en bestuurders die u voor gingen!

Initiatiefnemers Mobiliteitsbattle

De Mobiliteitsbattle is een initiatief van drie verschillende partijen. Allen zetten zij zich in voor een duurzamere leefomgeving. Het verduurzamen van mobiliteit hoort bij de hedendaagse transitie naar een schoner milieu.

Twente Mobiel

Twente Mobiel helpt werkgevers bij hun mobiliteitsbeleid. Door het geven van advies, ondersteuning en samen realiseren van acties en projecten. Samen streven we naar slimme en duurzame mobiliteit in de regio. Zo wordt het woon-werkverkeer groener, goedkoper en gezonder. 

YesHugo

Voor YesHugo is het belangrijk om bij te dragen aan schonere steden, het verdwijnen van files, minder ongelukken en verlaging van milieubelastende uitstoot. Wil jij ook met ons voorop lopen in de aanstaande mobiliteitstransitie? YesHugo maakt tailor made mobiliteitsoplossingen voor jouw organisatie.

Provincie Overijssel

Overijssel is een prachtige provincie om te wonen, te werken en te recreëren. Met elkaar maken we Overijssel iedere dag leefbaarder, mooier, veiliger en beter bereikbaar. De provincie werkt samen met gemeenten, waterschappen, het Rijk, ondernemers en maatschappelijke instanties. De provincie werkt en is er voor u. Samen bepalen wij de toekomst van onze provincie.