IMpact2017-11-21T14:08:16+01:00

Project Description

Het team van IMpact uit Kampen is klaar voor de strijd van de Mobiliteitsbattle Zwolle – Kampen. “Als sociale & duurzame ondernemer richten wij ons op de mens en maatschappij. We kijken daarbij niet alleen naar onze dienstverlening maar ook naar de service en beleving daar om heen. Deze Mobiliteitsbattle versterkt deze focus. Maar wij willen natuurlijk ook gewoon winnen. Zo zitten wij ook wel weer in de wedstrijd”, aldus Rob Rikmanspoel, manager bij IMpact.

IMpact is een organisatie met hart voort de maatschappij en heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Als koploper van Beter Benutten Zwolle Kampen Netwerkstart mogen zij dan ook niet ontbreken als deelnemer tijdens de Mobiliteitsbattle die in september gaat starten!

Over IMpact

IMpact is dé organisatie die maatschappelijk invulling geeft aan alles wat te maken heeft met werk in de regio Kampen en Dronten. Het is hun kracht mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of tot een werkgever de gewenste arbeidsvaardigheden te leren én aan het werk te helpen.

Project Details