Nieman Groep2018-08-20T10:49:33+01:00

Project Description

De Nieman Groep creëert duurzame gebouwen waar mensen veilig, gezond en comfortabel kunnen wonen, werken en recreëren. Klanten  bevinden zich in de gehele bouwkolom: van corporaties en projectontwikkelaars tot zelfontwikkelende bouwers, bouwbedrijven, architecten en overheden.

De Nieman Groep

De Nieman Groep bestaat uit onder meer Nieman Raadgevende Ingenieurs , Nieman-Kettlitz Gevel- en Dakadvies, Nieman-Valk Technisch Adviebureau en Nieman Consultancy. Onze circa 80 medewerkers werken vanuit de vestigingen Utrecht en Zwolle.

Wij willen actueel zijn, betrokken bij ontwikkelingen, meedoen in ontwerp- en uitvoeringsteams, bouwinformatiemodellen beheren, vraagbaak zijn, kennis verzamelen en overdragen; kortom wij willen meedoen ‘In ’t Hart van de Bouw’!

Ook de Nieman Groep uit Zwolle neemt deel aan de Mobiliteitsbattle Zwolle – Kampen. Nieman gaat de strijd aan met vier andere bedrijven uit de regio. “Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus en duurzame mobiliteit maakt daar natuurlijk onderdeel van uit” aldus Judith Dessing, directeur van de Nieman Groep .

MVO doelstellingen Nieman

Nieman vertaalt haar MVO-beleid in concrete acties. Afgelopen jaar heeft zij in kaart gebracht waar op korte termijn zogenaamde ‘quick wins’ zijn te behalen op het gebied van duurzaamheid. Eén van de kansen die hieruit naar voren kwam, bleek het verder verduurzamen van mobiliteit te zijn. Nieman heeft een wagenpark met meerdere elektrische auto’s. Zij ziet in deze Mobiliteitsbattle een mooie kans voor verdere bewustwording van duurzame mobiliteit.

Teamfoto Nieman_Mobiliteitsbattle

Project Details