Stichting Duurzaam Ondernemen Regio Zwolle (DORZ)2017-11-21T14:08:40+01:00

Project Description

Stichting Duurzaam Ondernemend Regio Zwolle (DORZ) is deelnemer aan de Mobiliteitsbattle. Het DORZ-team bestaat uit bestuursleden: Bram van de Kam (Benthem Gratama advocaten), Gerard Bosman (Bosman Bouwadvies), en Peter van de Streek (Countus accountants + adviseurs). De mannen van Team DORZ zijn zeer gemotiveerd en gaan daarbij voor een maximale prestatie in deze battle.

De Stichting DORZ is een initiatief van diverse ondernemers in de regio Zwolle die commercieel duurzaam denken en doen in de gebouwde omgeving. Het is de overtuiging van de Stichting DORZ dat bewuste omgang met mens, middelen en milieu noodzakelijk is voor blijvend succesvol ondernemen in de toekomst. Duurzaamheid in de meest brede zin van het woord moet een onderdeel zijn in het beleid van iedere onderneming. Toen de bestuursleden van Stichting Duurzaam Ondernemen Regio Zwolle (DORZ) opvingen dat er binnen de regio Zwolle – Kampen een Mobiliteitsbattle ging plaatsvinden wisten ze het direct: deelname vanuit het bestuur mocht niet ontbreken.

“Mobiliteit is een belangrijk duurzaamheidsthema in het bedrijfsleven”, zegt Gerard Bosman. “Als bestuur van DORZ willen we daar een bijdrage aan leveren, de aandacht hierop vestigen en het goede voorbeeld geven. ”

Bram van de Kam vult aan: “Bovendien kan het geen kwaad om eens, over langere tijd gemeten, te zien hoe duurzaam we daadwerkelijk ‘bewegen’. Dat zou nog weleens tegen kunnen vallen.”

Bosman vervolgt: “De Mobiliteitsbattle is een praktisch middel om spelenderwijs bewust te worden van je rijgedrag en hoe je daar duurzaam mee om kunt gaan.”

“Wat is er nou mooier om én duurzamer, milieuvriendelijker te bewegen én kosten te sparen? Ik wil wel ervaren hoe dat het beste bereikt kan worden.”, aldus Peter van de Streek.

Team DORZ neemt de proef op de som en gaat enthousiast van start. “We zijn zeer gemotiveerd om maximaal te presteren in deze Battle”, aldus de drie heren.

Project Details