Het zit erop! De afgelopen vier maanden is er door de zes deelnemende teams hard gestreden tijdens de Mobiliteitsbattle Twente. Welk bedrijf heeft uiteindelijk de meeste punten gescoord? En welke individuele deelnemer heeft het beste gepresteerd? Tijdens een feestelijke prijsuitreiking op donderdag 2 november aanstaande wordt dat bekendgemaakt. Je bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn!

In het kort

Wanneer?              Donderdag 2 november 2017
Hoe laat?               16.00 – 18:00 uur
Waar?                    Kulturhus, Marktstraat 23 in Borne
Bent u  erbij?         Meld je hier aan

Prijsuitreiking door wethouder Herman Mulder

De prijzen worden dit jaar uitgereikt door Herman Mulder, wethouder van de gemeente Borne en voorzitter van Twente Mobiel. Niet alleen het beste team ontvangt een speciale prijs, maar ook de beste individuele deelnemer wordt beloond voor zijn of haar prestaties. Daarnaast presenteren we uiteraard de resultaten van de Mobiliteitsbattle en hebben we een gastspreker uitgenodigd.

Aanmelden

Ben jij er ook bij? Meld je kosteloos aan via deze link. Andere belangstellenden zijn ook van harte uitgenodigd, stuur de uitnodiging of aanmeldlink gerust aan ze door.

Programma

16.00 uur             Ontvangst met koffie en thee
16.15 uur             Welkom door Rob Soeters, projectleider Twente Mobiel
16.30 uur             Terugblik op de Mobiliteitsbattle Twente: de resultaten
16.40 uur             Key note “Future Mobility” door Frank Rieck, lector Hogeschool Rotterdam
17.10 uur             Prijsuitreiking door Herman Mulder, wethouder gemeente Borne en stuurgroepvoorzitter Twente Mobiel
17.20 uur             Borrel en netwerken

Vragen?

Heb je vragen? Neem contact op met Sander Zondervan via 038 – 853 1395 of stuur een e-mail naar mobiliteitsbattle@zienergie.nl. Heb je je aangemeld voor de prijsuitreiking, dan ontvang je een week van tevoren nog een e-mail van ons met alle praktische informatie.

By |2017-10-11T09:57:45+01:006 oktober 2017|Nieuws|

About the Author: