Sinds de start van de Mobiliteitsbattle Twente hebben de 60 deelnemers tezamen 1.256 spitsmijdingen gerealiseerd. Dat heeft Zienergie, mede-organisator van de Battle, bekendgemaakt.

Mobiliteitsbattle

De Mobiliteitsbattle Twente is een project dat in opdracht van Twente Mobiel wordt georganiseerd. Twente Mobiel heeft als doel om werkgevers en werknemers te bewegen buiten de spits naar hun werk te reizen of van alternatieve vervoersmiddelen gebruik te maken. Deze eerste resultaten laten zien dat de Mobiliteitsbattle daar met succes aan bijdraagt.

Positieve score deelnemers

Binnen de Mobiliteitsbattle worden deelnemers gewaardeerd met een positieve score wanneer zij buiten de geijkte spitstijden (van 7.00 – 9.00 uur en 16.00 – 18.00 uur) op de weg zitten. Hierbij wordt ook gekeken naar hoe vaak ze normaal gesproken in de spits reizen.

Prijsuitreiking

De Mobiliteitsbattle Twente eindigt op 30 september. De deelnemende bedrijven – ABN Amro, Natuurmonumenten, Ambiq, Dation, Universiteit Twente en Enerdeco –  krijgen bij de feestelijke prijsuitreiking in oktober te horen wie het beste heeft gepresteerd. Er is zowel een prijs voor het beste team als voor de beste individuele deelnemer. Meer informatie over de prijsuitreiking wordt in september bekendgemaakt.

 

By |2017-08-14T11:05:08+01:0014 augustus 2017|Nieuws|

About the Author: