Grondstoffen- en energiebedrijf Twence uit Hengelo heeft zich ingeschreven voor de Mobiliteitsbattle Twente 2018. Deze unieke wedstrijd tussen werkgevers start op 1 maart aanstaande en wordt voor de tweede keer in de regio Twente georganiseerd. Deelnemers kunnen punten verdienen door hun rijgedrag op een positieve manier aan te passen.

Duurzaamheid als anker

Twence is in 2001 opgericht met  veertien gemeenten in Twente als aandeelhouder. Door het opwekken van duurzame energie uit reststromen en biomassa draagt Twence sterk bij aan de circulaire economie in de regio. Duurzaamheid is dan ook het anker van het bedrijf. “Jaarlijks zorgt Twence voor het vermijden van 344.000 ton CO2-uitstoot door minder gebruik van fossiele brandstoffen”, aldus Egon Schreven van Twence. “Door deelname aan de Mobiliteitsbattle Twente willen we bewustwording rondom brandstofverbruik en -reductie bij onze medewerkers nog hoger op de agenda krijgen. Daarnaast zien wij het een als een ludieke manier om op regionaal niveau te werken aan duurzaamheid. De eerste plaats is ons doel!”

Mobiliteitsbattle: regionaal initiatief

De Mobiliteitsbattle Twente is een initiatief van Twente Mobiel en wordt uitgevoerd door Zienergie. Werkgevers zullen tegen elkaar strijden om mooie prijzen. Per bedrijf doen minimaal tien medewerkers mee. De battle start op 1 maart 2018 en loopt tot en met 30 juni. In september worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

Ook meedoen?

Wilt u ook kosten besparen op mobiliteit én op een ludieke manier invulling geven aan duurzaamheid? Doe dan ook mee met de Mobiliteitsbattle Twente 2018! Download de brochure en neem vrijblijvend contact op met Zienergie via 038 – 853 13 95 of maak gebruik van het formulier.

By |2018-08-20T10:49:29+01:0023 januari 2018|Nieuws|

About the Author: