Ook Vleesbedrijf Bolscher uit Enschede heeft zich ingeschreven voor de Mobiliteitsbattle Twente 2018. Vanaf 1 maart aanstaande wordt deze unieke wedstrijd tussen werkgevers voor de tweede keer in de regio Twente georganiseerd. Deelnemers kunnen punten verdienen door hun rijgedrag op een positieve manier aan te passen.

Brandstofreductie als doel

Vleesverwerker Bolscher uit Enschede is al meer dan veertig jaar dé specialist als het gaat om vlees en aanverwante producten zoals vis en maaltijden. Sinds enkele jaren is Bolscher concreet bezig met duurzaamheid en CO2-reductie. “Binnen onze bedrijfsprocessen hebben we de afgelopen jaren al heel wat CO2 weten te besparen”, aldus directeur Roy Bolscher. “Het brandstofverbruik van onze bussen en andere voertuigen maakt zo’n 25% van onze CO2 footprint uit, dus ook hier willen we graag reduceren. Enerzijds door aan de slag te gaan met elektrische auto’s, anderzijds door onze chauffeurs te stimuleren zuiniger te rijden. Deelname aan de Mobiliteitsbattle Twente past daarom mooi bij onze doelstellingen”.

Mobiliteitsbattle: regionaal initiatief

De Mobiliteitsbattle Twente is een initiatief van Twente Mobiel en wordt uitgevoerd door Zienergie. Werkgevers zullen tegen elkaar strijden om mooie prijzen. Per bedrijf doen minimaal tien medewerkers mee. De battle start op 1 maart 2018 en loopt tot en met 30 juni 2018. In september worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

Ook meedoen?

Wilt u ook kosten besparen op mobiliteit én op een ludieke manier invulling geven aan duurzaamheid? Doe dan ook mee met de Mobiliteitsbattle Twente 2018! Download de brochure en neem vrijblijvend contact op met Zienergie via 038 – 853 13 95 of maak gebruik van het formulier.

By |2018-08-20T10:49:29+01:0031 januari 2018|Nieuws|

About the Author: